"> Woningbouw">
Bouwbedrijf Kamphorst bouwt op de traditionele wijze, waarbij de wensen van de opdrachtgever steeds het uitgangspunt zijn.

> Woningbouw

Mooi wonen vraagt om een ervaren en betrouwbare partner. Een partner als Bouwbedrijf Kamphorst. Wij bouwen nog op de traditionele wijze, waarbij de wensen van de opdrachtgever steeds het uitgangspunt zijn.
Dat begint al met een virtuele ontwerptekening in 3-D. Maar ook tijdens de bouw adviseren en betrekken we de opdrachtgever bij alle belangrijke keuzes

Bij ons vindt u volop mogelijkheden om het ideale resultaat te bereiken. Door onze flexibele manier van werken in de ontwerp- en de bouwfase is in overleg heel veel mogelijk.

projecten bekijken
"> Utiliteistbouw">
Branchegerichte ontwerpen, aangepast aan de bestaande infrastructuur, vormen de basis voor een ideale op maat gemaakte pand.

> Utiliteitsbouw

Zowel kleine als grote opdrachtgevers kiezen voor Bouwbedrijf Kamphorst als het gaat om utiliteitsbouw. Bouwbedrijf Kamphorst wordt veelvuldig betrokken bij uiteenlopende projecten. Dit varieert van bedrijfshallen en kantoren tot winkelpanden en hotels. Branchegerichte ontwerpen, aangepast aan de bestaande infrastructuur, vormen de basis voor een ideale op maat gemaakte pand. Op wens van de opdrachtgever wordt het pand geheel bedrijfsklaar opgeleverd. Dus, inclusief installaties en inrichting.

projecten bekijken
Bouwen aan de toekomst
meer lezen
"> Aanbouw / Verbouw">
bij Bouwbedrijf Kamphorst kunt u rekenen op een betrokken bouwbegeleiding voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de werkzaamheden.

> Aanbouw / Verbouw

Eén van de activiteiten van Bouwbedrijf Kamphorst is aanbouw en verbouw. Of het nu gaat om een nieuwe dakkapel of een uitbreiding van een woon- of werkplek, bij Bouwbedrijf Kamphorst kunt u rekenen op een betrokken bouwbegeleiding voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de werkzaamheden. In samenwerking met een aantal gerenommeerde onderaannemers kunnen we bovendien het complete installatiewerk en schilderwerk voor uw verzorgen.

projecten bekijken
"> Renovatie">
Denk hierbij aan kozijnen, daken en gevelbekleding. Wij bieden u de mogelijkheid voor het herstellen en/ of vervangen van al deze zaken in hout, kunststof of aluminium.

> Renovatie

Een woning vergt over het algemeen veel onderhoud. Denk hierbij aan kozijnen, daken en gevelbekleding. Wij bieden u de mogelijkheid voor het herstellen en/ of vervangen van al deze zaken in hout, kunststof of aluminium. Goed onderhoud betekent namelijk langer woonplezier en behoud van de waarde van uw woning.

Mocht u verder informatie willen over deze of andere onderhouds- en renovatiewerkzaamheden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beschikken over de nodige kennis en ervaring.

projecten bekijken

WIJ VERTELLEN JE GRAAG WAAROM BOUWBEDRIJF KAMPHORST DE IDEALE BOUWPARTNER IS.

contact opnemen